Nieuwsbrief

Nieuwe serie ‘Lieder, Land & Leute’

Met ingang van 29 november a.s. kunnen de kijkers van TV Oost elke zondag weer genieten van muziek, landschappen en mensen uit de Alpenlanden.
'Lieder, Land & Leute' combineert de top van de Volkstümliche muziekgroepen en artiesten met adembenemende landschappen en humor. Het programma wordt wederom gepresenteerd door Wijbrand van der Sande, bekend van het Radio Oost programma ‘Jetzt Geht’s Los’.
‘Lieder, Land & Leute’ zal vanaf 29 november twaalf weken lang elke zondag te zien zijn om 10.00, 13.00 en 15.00 uur. In elke aflevering wordt een Oostenrijkse, Duitse of Noord-Italiaanse regio aan de kijkers voorgesteld. Muziekgroepen en artiesten verzorgen daarbij een optreden op locatie.
In de eerste twee afleveringen is Wijbrand van der Sande te gast in Meran in het Italiaanse Süd Tirol. Daar bezoekt hij de befaamde tuinen van Schloß Trautmannsdorf en heeft hij een bijzondere ontmoeting met Anneliese Breitenberger, de bedenker van de beroemde ‘Grand Prix der Volksmusik’. Verder zijn er optredens van de Kastelruther Spatzen, Leona & Swen, Oswald Sattler, Patrick & Seine Freunde, Sauguat, Volkxrock, Rudi Giovaninni & Anneliese Breitenberger, Die 4 Süd Tiroler, Die Pustertaler, Hubert en Jenny Berger en haar vader Werner.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.