nieuws

Sterren Clipparade zondag bij TV Oost

De Sterrenparade, de eigenwijze hitlijst van RTV Oost, is al vijf jaar lang een begrip voor de luisteraars van Radio Oost.
Elke zondag presenteert Edwin van Hoevelaak tussen 12.00 en 13.00 uur de nieuwe lijst. Vanaf 22 november is de Sterrenparade ook te zien bij TV Oost onder de naam Sterren Clipparade. Elke zondagavond is er om 21.20, 22.20 en 23.20 uur een selectie te zien van clips uit de nieuwe Sterrenparade. Deze uitzending wordt herhaald op de daaropvolgende zaterdag op dezelfde tijdstippen.
De Sterrenparade bestaat voor 100% uit muziek uit Nederland en Vlaanderen, waarbij er speciale aandacht is voor artiesten uit Overijssel. De lijst wordt samengesteld door de muziekredactie van RTV Oost aan de hand van de stemmen die wekelijks worden uitgebracht door een jury bestaande uit luisteraars en kijkers van RTV Oost. De Superster-notering is voor de plaat die de afgelopen weken de meeste stemmen heeft vergaard.

De platen uit de Sterrenparade en de Stertips zijn dagelijks te horen bij Radio Oost, de nieuwe lijst is voor het eerst op zondagmiddag te horen bij Radio Oost. Op de website www.rtvoost.nl staat een link naar de homepage van de Sterrenparade. Daar staat informatie over nagenoeg alle acts die de afgelopen jaren in de Sterrenparade hebben gestaan, het Sterrenparadearchief en een overzicht van alle Supersterren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.