Landstede verslaat rivaal Dynamo

Landstede Volleybal heeft zaterdagavond in een aantrekkelijk duel afgerekend met rivaal Dynamo uit Apeldoorn. Na een spannende vijfsetter met een tumultueus slot zegevierde de thuisploeg met 3-2.
In de vijfde set stond een scheidsrechterlijke dwaling aan de basis van de beslissing in het duel. Bij 11-10 in het voordeel van de Zwollenaren kreeg de thuisploeg een punt cadeau van de arbitrage. Zwolle sloeg de bal uit maar de scheidsrechters gaven de bal in, 12-10. Dynamo, dat de eerste set nog wist te winnen, kwam die tik niet meer te boven en kon de achterstand niet meer ombuigen.
Door de overwinning heeft Zwolle de aansluiting met de top weer gevonden. De ploeg van trainer Arno van Solkema reduceert het gat met Dynamo, dat derde staat, tot vier punten.

Landstede Volleybal - Dynamo Apeldoorn 3-2
(21-25, 26-24, 25-23, 22-25 en 15-11)