nieuws

Wat was voor u ‘het moment van 2009’?

Hét moment van 2009
Hét moment van 2009
De laatste week van het jaar 2009 is begonnen. Vlak voor de jaarwisseling is een mooi moment om terug te blikken op het jaar dat bijna voorbij is.
Radio Oost doet dat door nog eens stil te staan bij de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen van het afgelopen jaar. Van de brand in Kampen waarbij vier kinderen omkwamen, tot bezoeken van leden van het Koninklijk Huis aan Overijssel, tot de schaatskoorts. Maar tijdens Het Overijssels Hart op oudejaarsdag draait het om uw moment van 2009!
Misschien werd u voor het eerst opa of oma. Misschien kreeg u uw eerste kind. Misschien trouwde u of misschien kocht u een nieuw huis. Maar het kan natuurlijk ook een moment zijn dat minder leuk was. Misschien verloor u uw baan of heeft u iets anders vervelends meegemaakt dat een stempel heeft gedrukt op 2009.
Op donderdag 31 december, de laatste dag van het jaar, komen al die persoonlijke momenten van 2009 aan bod, tussen 12.00 en 13.00 uur. U kunt die dag bellen om uw moment van 2009 door te geven, maar u mag dat ook nu alvast e-mailen naar: moment2009@rtvoost.nl Vermeld daarbij uw naam, woonplaats en telefoonnummer, zodat we u tijdens de uitzending eventueel kunnen bellen. Wat uw moment van 2009 ook is, we horen het graag!

Het Overijssels Hart is het lunchprogramma van Radio Oost. Het programma is elke werk te horen tussen 11.00 en 13.00 uur en wordt gepresenteerd door Gerson Veenstra. Meer informatie over het programma is te vinden op de website.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.