Persberichten

TV Oost Moment Award 2009 uitgereikt

Winnaar TV Oost Moment Award 2009
Winnaar TV Oost Moment Award 2009
Boer Jan Petter uit Rouveen is de winnaar geworden van de allereerste ‘TV Oost Moment Award’. Volgens het Overijsselse publiek was het fragment waarop hij een mislukte sprong maakt over een sloot (en vervolgens drijfnat tekst en uitleg geeft) het leukste TV Oost Moment van 2009. Jan Petter kreeg zijn Award, bestaande uit een glazen sculptuur, vanmiddag in Rouveen uitgereikt door presentatrice Esther Rikken. Jan verklaarde niet gerekend te hebben op de Award maar er bijzonder blij mee te zijn. Op deze manier is zijn sprong toch nog een succes geworden.
De afgelopen weken kon via de website van RTV Oost worden gestemd op een twaalftal TV Oost fragmenten uit het afgelopen jaar. Daaronder waren de spraakmakende ontmaskering van neuroloog Jansen-Steur en de allerlaatste aflevering van het fameuze muziekprogramma De Regiotap. De sprong van Jan Petter, die oorspronkelijk te zien was in het zomerse programma ‘Zet-‘m-op-11-tour’, is donderdagavond 31 december nog eenmaal bij TV Oost te zien in een speciale oudejaarsuitzending van ‘En Dan Nog Even Dit’. De uitzendtijden daarvan zijn 17.20, 18.20 en 20.20 uur.
Meer informatie over de programma’s van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl
Bijlage: foto uitreiking TV Oost Moment Award door Esther Rikken aan Jan Petter. Vrij te gebruiken onder naamsvermelding: Foto Boom Regionale Uitgevers / Jaro Wanders

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.