nieuws

Selectie Heracles weer aan de slag

De vakantie zit erop voor Heracles Almelo. Zondagmiddag moest de selectie van trainer Gertjan Verbeek al aan de bak voor de eerste training van het nieuwe jaar.
Vanwege de hevige sneeuwval werd er in een zaal in Wierden getraind. Aansluitend was er in het Polman Stadion de nieuwjaarsreceptie. Komende week trekt de club naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp. De eerste wedstrijd voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie is over drie weken tegen Vitesse.
FC Twente hertvat de training maandagmorgen. Het is nog niet bekend waar de selectie van trainer Steve McCLaren de eerste training van het nieuwe jaar zal afwereken, door de sneeuwval zijn ook veel kunstgrasvelden onbespeelbaar.
Verslaggever Nico Wantia was ook op de nieuwjaarsreceptie van Heracles en sprak onder meer met voorzitter Jan Smit en middenvelder Willie Overtoom. Wantia reist komende week ook mee met de selectie van Heracles Almelo en zal vanuit Zuid-Spanje verslag doen van de ontwikkelingen bij Heracles. De Almelose club gaat onder meer met een aantal spelers in gesprek over mogelijke contractverlenging.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.