nieuws

Ghoochannejhad per direct naar Cambuur

Reza Ghoochannejhad
Reza Ghoochannejhad
Reza Ghoochannejhad verlaat Go Ahead Eagles per direct voor concurrent Cambuur. De Iraniër tekent in Leeuwarden een contract voor 2,5 jaar. Bij Go Ahead begon Ghoochannejhad dit seizoen op amateurbasis waardoor Cambuur de speler kostenloos overneemt.
Go Ahead Eagles was ook met Ghoochannejhad in gesprek. De Deventer club was er zelfs al mondeling uit met de zaakwaarnemer van de aanvaller, maar tot woede van Go Ahead Eagles tekent de student rechten nu voor Cambuur. Voorzitter Edwin Mulder overweegt een arbitragezaak aan te spannen.
"We hebben het bij de KNVB neergelegd. We hebben de zaakwaarnemer maandag de hand geschud. Dit komt als een complete verrassing. Overal heeft hij (Ghoochannejhad) geroepen dat hij zo graag bij GA Eagles wilde blijven, nu gebeurt dit."
Ghoochannejhad ,die  woensdagmiddag medisch gekeurd wordt, zegt dat er geen akkoord was en dat hij daarom vrij was om een contract te signeren bij de Friezen. Go Ahead Eagles, dat al op zoek was naar een extra aanvaller, vervolgt nu haar zoektocht naar een nieuwe spits.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.