nieuws

Komende week in en Dan Nog Even Dit...

Komende week schuiven er weer diverse interessante gasten aan tafel bij En Dan Nog Even Dit!
Zo is
dinsdag
 popprofessor
Leo Blokhuis
te gast. Hij is grafisch ontwerper van beroep, maar bovendien werkzaam als samensteller van diverse radioprogramma’s en presentator van televisieprogramma’s en schrijver van artikelen.
Woensdag schuiven zowel Peter Koelewijn als Jan van Halst aan tafel.
In november 2009 bracht Peter Koelewijn na 25 jaar weer een CD uit met uitsluitend nieuwe liedjes van zijn hand: “Een gelukkig man”. Het album baarde een hoop opzien. Jan van Halst komt praten over het succes van de afgelopen tijd. Het zal FC Twente geen windeieren gelegd hebben, toch?
Bartho Braat, voor velen beter bekend als Jef Alberts uit GTST komt vrijdag praten over zijn theatervoorstelling. Op dit moment staat Bartho in de theaters met een verhalende vertelling: De Burggravin van Vergi. Het is een oud verhaal uit de 12e eeuw dat hertaald is door Willem Wilmink. Ook auteur Ben Holthuis is te gast. Hij heeft een onthutsend boek geschreven over de laatste levensfase van Mary Servaes-Beij, oftewel de Zangeres zonder Naam. Onder de titel 'Sterven zonder naam' geeft Holthuis een onthutsend en schrijnend beeld van wat oudere mensen kan overkomen, wanneer ze door hun gezondheid of hun handicap in een afhankelijke situatie geraken.
Houdt de website van En Dan Nog Even Dit in de gaten voor meer informatie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.