Archief

GA Eagles na rust langs Excelsior

GA Eagles heeft de competitie hervat met een overwinning op concurrent Excelsior. De Deventer ploeg won maandag in de Adelaarshorst met 1-0 van de bezoekers uit Rotterdam.
Het eerste bedrijf was slap, saai en slecht. Beide ploegen leken nog niet ontwaakt uit de winterpauze en speelden erg slordig. Geprofiteerd van de fouten werd er niet en er was dan ook nauwelijks gevaar voor beide doelen. Alleen Van Steensel was namens Excelsior dicht bij de openingstreffer.
Na de hervatting kwam het duel los. Wattamaleo dwong doelman Pasveer naar de hoek na een bekwame vrije trap. Ook GA Eagles speelde met meer bezieling en dat werd kort na rust bekroond en onderstreept door Jules Reimerink, die met een droge knal doelman Van Dijk wist te verrassen, 1-0. De thuisploeg bleef het initiatief houden en kreeg ook mogelijkheden via Post en Colak, die echter niet scherp genoeg waren. In de slotfase, waarin ook aanvaller Nigel Hasselbaink zijn debuut maakte voor GA Eagles, drong Excelsior nog wel aan, maar Pasveer hield zijn doel eenvoudig schoon.
Door de overwinning blijft GA Eagles derde, maar voert het wel de druk op bij de concurrenten Cambuur en De Graafschap. Komende zondag gaat GA Eagles op voor de derby in Apeldoorn tegen AGOVV.

GA Eagles - Excelsior   1-0

1-0 Reimerink (54)

Arbiter: Liesveld
Geel: Reimerink, Bus (GA Eagles), Schet (Excelsior)

GA Eagles: Pasveer, Droste, Bus, Parnela, Vosselman, Hollart, Arkivuo (Suk/80), Kieftenbeld, Reimerink, Post, Colak (Hasselbaink/73).
Excelsior: Van Dijk, Bovenberg (Pedro/68), Van Peppen, Mokotjo (Bergkamp/85), Nieveld, Van Steenstel, Schet (Mossaoui/77), Koolwijk, Erasmus, Alisic, Wattamaleo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.