nieuws

LIVE televisie vanaf de Plansee

De Plansee
De Plansee
Vrijdag en zaterdag doet TV Oost uitgebreid verslag van de verrichtingen van de Overijsselse schaatsers vanaf de Plansee!
Het Overijssels Hart komt vrijdagochtend live vanuit Oostenrijk van 11.00 tot 13.00 uur. De uitzending is ook live te zien bij TV Oost en via de website van Het Overijssels Hart: overijsselshart.rtvoost.nl

Zaterdag zullen 160 lezers van de Twentsche Courant Tubantia meedoen aan de schaatsmarathon op de Plansee. De afgelopen maanden zijn de deelnemers door schaatscoach Ab Krook klaargestoomd om morgen 50, 100, 150 of 200 kilometer te schaatsen. De deelnemers zijn vandaag aangekomen en schaatsen nu de eerste trainingsrondjes op het natuurijs in Oostenrijk.
Vrijdagavond ziet u bij TV Oost om 20.20 en 23.30 uur in Plansee LIVE alvast beelden van de Plansee, de voorbereidingen op de tocht van morgen, het toeristisch programma van die dag en de trainingen.
Zaterdag zijn we al vanaf 07.00 uur op het ijs met tot 16.00 uur live beelden van de schaatstoertocht. 's Avonds om 20.20, 21.20, 22.20 en 23.20 uur een live uitzending vanuit Alpenhotel Ernberg in het Oostenrijkse Breitenwang, waarin wordt teruggeblikt op de toertocht van tweehonderd Overijsselse schaatsers op de Plansee. Naast veel sfeer- en schaatsbeelden vanaf het ijs zijn er gesprekken met diverse Nederlandse en Oostenrijkse gasten. Ook wordt geregeld live overgeschakeld naar de plaatselijke Festhalle, waar de Overijsselaars een Oostenrijks feestje vieren.
Volop schaatsplezier dus bij Radio en TV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.