nieuws

Nieuwe website voor RTV Oost Sterrenparade

De Sterrenparade
De Sterrenparade
De Sterrenparade, de eigenwijze hitlijst van RTV Oost, heeft sinds vandaag een geheel vernieuwde website. De omroep voor Overijssel loopt hiermee vooruit op de start van een nieuw tv-programma rond de Sterrenparade op zaterdag 6 februari a.s. De nieuwe website www.desterrenparade.nl bevat onder meer de wekelijkse hitlijst, shownieuws, info over artiesten en informatie over het tv-programma.
De site vervangt zowel de oude Sterrenparade-website als de website regiotap.nl, die na het opheffen van het gelijknamige muziekprogramma van TV Oost nog enkele maanden actief is geweest.
De nieuwe website bevat veel informatie over de tv-versie van de Sterrenparade, die evenals de wekelijkse radioversie (zondag tussen 12.00 en 13.00 uur) zal worden gepresenteerd door Edwin van Hoevelaak. Zo kunnen belangstellenden zich via de site aanmelden om de tv-opnamen bij te wonen. Het spits voor die opnamen zal worden afgebeten op zondag 31 januari met drie miniconcerten van Wolter Kroes, Erikah Karst en Jannes. Meer informatie daarover is te vinden op www.desterrenparade.nl.
De Sterrenparade is al vijf jaar lang een begrip voor de luisteraars van Radio Oost. De lijst bestaat voor 100% uit muziek uit Nederland en Vlaanderen, waarbij er speciale aandacht is voor artiesten uit Overijssel. De Sterrenparade wordt samengesteld door de muziekredactie van RTV Oost aan de hand van de stemmen die wekelijks worden uitgebracht door een jury bestaande uit luisteraars en kijkers van RTV Oost. De Superster-notering is voor de plaat die de afgelopen weken de meeste stemmen heeft vergaard.
De tv-versie van de Sterrenparade is vanaf 6 februari elke zaterdag en zondag bij TV Oost te zien om 21.20, 22.20 en 23.20 uur. Op zondag is er ook een uitzending om 10.25, 13.25 en 15.25 uur. Meer programma-informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie: Bas Treffers – Hoofd Informatieve Programma's RTV Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.