nieuws

Almelo

null
Dinsdag 9 februari besteden Radio en TV Oost in voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen uitgebreid aandacht aan de politiek in de gemeente Almelo onder de titel 'De Stemmingmakerij'.
Radio Oost bijt ’s ochtends het spits af in ‘Klaarwakker’ (06.00 – 08.00 uur), waarbij burgemeester Hermans - Vloedbeld ‘wekgast’ is. Gedurende de dag struint de zwervende verslaggever van Radio Oost door Almelo, op zoek naar problemen die een oplossing behoeven, effecten van het gevoerde beleid, lokale burgerinitiatieven en andere zaken die de inwoners beroeren. ‘De Stemmingmakerij’ wordt bij Radio Oost afgesloten in Afslag Oost (16.00 – 17.30 uur), waarin een actueel thema uit Almelo centraal staat.
Bij TV Oost is ‘De Stemmingmakerij’ onderdeel van het actualiteitenprogramma ‘In de Wandelgangen’ (21.15, 22.15, 23.15 uur). Daarin wordt aandacht besteed aan thema’s die een rol spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Almelo, zoals het binnenstadsplan en het nieuwe stadhuis. Jan Medendorp praat erover met wethouder annex PvdA-lijsttrekker Mieke Kuik-Verweg en haar VVD-opponent Gerrit van Woudenbergh. Verder een kort portret van lijsttrekker Marc Geerdink van de lokale afdeling van Trots Op Nederland.
Na uitzending zijn de reportages op deze pagina terug te luisteren en kijken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.