Stemmingmakerij

Hengelo

null
Donderdag 4 februari besteden Radio en TV Oost uitgebreid aandacht aan de politiek in de gemeente Hengelo. Daarbij wordt gesproken met PvdA-wethouder Jan Bron en SP-lijsttrekker Mariska ten Heuw. Verder een kort portret van lijsttrekker Lukas Schoonhoven van D66.
Radio Oost bijt 's ochtends het spits af in 'Klaarwakker' (06.00 - 08.00 uur), waarin burgemeester Kerckhaert 'wekgast' is. Gedurende de dag struint de zwervende verslaggever van Radio Oost door de gemeente, op zoek naar problemen die een oplossing behoeven, effecten van het gevoerde beleid, lokale burgerinitiatieven en andere zaken die de inwoners beroeren. 'De Stemmingmakerij' wordt bij Radio Oost elke dag afgesloten in Afslag Oost (16.00 - 17.30 uur), waarin een actueel thema uit de gemeente centraal staat.
Bij TV Oost is 'De Stemmingmakerij' vijf weken lang een vast onderdeel van het actualiteitenprogramma 'In de Wandelgangen'. Daarin wordt een beeld geschetst van de gemeente van de dag, de mening van de inwoners wordt gepeild in 'Straatpraat' en er is aandacht voor een actueel verkiezingsthema en een opvallende kandidaat. 'In de Wandelgangen' wordt uitgezonden om 21.15 uur herhaald om 22.15 en 23.15 uur.
Alle reportages zijn na uitzending op deze pagina terug te luisteren en kijken.
Lees meer: Benelux city run

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.