Stemmingmakerij

Rijssen - Holten

null
Vrijdag 29 januari besteden Radio en TV Oost in voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen uitgebreid aandacht aan de politiek in de gemeente Rijssen-Holten onder de titel 'De Stemmingmakerij'.
Radio Oost bijt ’s ochtends het spits af in ‘Klaarwakker’ (06.00 – 08.00 uur), waarbij burgemeester Van Veen ‘wekgast’ is. Gedurende de dag struint de zwervende verslaggever van Radio Oost door de gemeente Rijssen-Holten, op zoek naar problemen die een oplossing behoeven, effecten van het gevoerde beleid, lokale burgerinitiatieven en andere zaken die de inwoners beroeren. ‘De Stemmingmakerij’ wordt bij Radio Oost afgesloten in Afslag Oost (16.00 – 17.30 uur), waarin een actueel thema uit Rijssen-Holten centraal staat.
Bij TV Oost is ‘De Stemmingmakerij’ ’s avonds onderdeel van het actualiteitenprogramma ‘In de Wandelgangen’ (21.15, 22.15, 23.15 uur). Er wordt aandacht besteed aan thema’s die een rol spelen bij de gemeenteraadsverkiezingen in Rijssen-Holten. Zo wil de VVD direct achter het spoor in Holten een rondweg aanleggen zodat de doorgaande weg wordt ontlast. VVD-lijsttrekker De Koe vindt dat deze weg bij voorkeur verdiept moet worden aangelegd, zodat het zicht op de Holterberg niet wordt verpest. Lijsttrekker Tijhof van de PvdA denkt dat het verbeteren van de bestaande infrastructuur langs het spoor voldoende moet zijn. Verder aandacht voor de SGP. Deze grootste partij in de gemeente werd vier jaar geleden buitengesloten door de coalitiepartijen en wil nu alsnog in de coalitie.
Na uitzending kunt u alle reportages op deze pagina terugvinden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.