nieuws

Nieuw muziekprogramma ‘De Sterrenparade’ van start

Edwin van Hoevelaak
Edwin van Hoevelaak
Met ingang van zaterdag 6 februari brengt TV Oost elke zaterdag en zondag een gloednieuw muziekprogramma op het scherm rond de Sterrenparade, de eigenwijze hitlijst van RTV Oost. Presentator Edwin van Hoevelaak ontvangt bekende Nederlandse artiesten die in de studio een miniconcert verzorgen.
In de eerste uitzending zal niemand minder dan Jannes het spits mogen afbijten. Naast zijn bekende hits zal de populaire volkszanger ook op geheel eigen wijze een nummer van een Overijsselse artiest ten gehore te brengen. In de uitzending neemt Edwin van Hoevelaak ook een kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen van de opnamen en is er natuurlijk aandacht voor de nieuwe Sterrenparade.
De Sterrenparade is elke zaterdag en zondag bij TV Oost te zien om 21.20, 22.20 en 23.20 uur en op zondag ook om 10.25, 13.25 en 15.25 uur.
Bij de tv-opnamen van de Sterrenparade kan publiek aanwezig zijn. Informatie daarover is te vinden op www.desterrenparade.nl. Deze geheel vernieuwde website bevat ook de wekelijkse hitlijst, shownieuws, info over artiesten en informatie over de tv-uitzendingen.
Voor meer informatie: Bas Treffers – Hoofd Informatieve Programma's RTV Oost
Bijlage: foto presentator Edwin van Hoevelaak – rechtenvrij te gebruiken onder naamsvermelding fotograaf Marita Steggink

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.