Archief

GA Eagles vergeet ook in Oss te scoren

GA Eagles heeft opnieuw twee dure punten laten liggen in de strijd om de titel. In Oss bleef de ploeg van trainer Andries Ulderink ondanks een stortvloed aan kansen opnieuw steken op 0-0.
GA Eagles, waar Diego Michiels de geblesseerde Wout Droste verving, was veel sterker dan de hekkensluiter uit de Jupiler League. Met name Jules Reimerink, die wederom flitsend speelde, was gevaarlijk. Ook Hollart en De Groot waren kansrijk voor het doel van De Vogt. Maar net als in het duel met FC Volendam, afgelopen vrijdag, was de Deventer ploeg niet gretig en efficiënt genoeg in het doelgebied van de tegenstander. FC Oss werd vlak voor rust gevaarlijk via Haklander; de verdediger van Oss kwam net iets te kort om de thuisploeg op voorsprong te brengen.
Ook in het tweede bedrijf waren de beste kansen voor de bezoekers uit Deventer. Donny de Groot kreeg een goede mogelijkheid, maar hij had pech in de afronding. Verder kregen ook Reimerink, Hasselbaink en Arkivuo diverse doelkansen. Ook zij misten de overtuiging. Na een uur nam het offensief van GA Eagles in kracht af. De ploeg speelde slap en schonk Oss een uitstekende mogelijkheid om de leiding te nemen. De inzet van aanvoerder Schoofs miste nipt doel. In de slotfase kregen ook oud-Eaglesspeler Rence van der Wal, namens Oss, en Kari Arkivuo nog een niet te missen kans, maar ook zij vergaten net als de overige spelers op het veld de mogelijkheden te bekronen, 0-0.
Voor rust viel Jonathan Vosselman uit met een enkelkwetsuur. Hij had veel last en is mogelijk langere tijd uitgeschakeld. Hij werd vervangen door Joey Suk.

GA Eagles - FC Oss   0-0

Arbiter: Gözübüyük
Geel: Haklander, Jacobs (FC Oss), Jansen (GA Eagles)
FC Oss: De Vogt, Ebergen, Jacobs, Haklander, Van Hintum, Zafarin (Guvenc/62), Schoofs (Vijgen/78), Wegh (De Wagt/69), Peters, Van der Wal, Bossman.
GA Eagles: Pasveer, Michiels, Bus, Jansen, Vosselman (Suk/46), Kieftenbeld, Arkivuo, Hollart, Reimerink, De Groot, Hasselbaink.
foto's;  Erik Pasman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.