nieuws

Erikah Karst in De Sterrenparade

Erikah Karst
Erikah Karst
Sinds begin deze maand kun je bij TV Oost elke zaterdag en zondag kijken naar een gloednieuw muziekprogramma rond de Sterrenparade, de eigenwijze hitlijst van RTV Oost.
Presentator Edwin van Hoevelaak ontvangt bekende Nederlandse artiesten die in de studio een miniconcert verzorgen. Dit weekend is de Drentse zangeres Erikah Karst te gast!
Vorig jaar verscheen 'Eigenwijs', het eerste album van Erikah in acht jaar tijd. Daarop klinkt ze ouder, wijzer (maar niet minder vrolijk) en zingt ze bovendien in het Nederlands!
Edwin van Hoevelaak neemt een kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen op het optreden. Natuurlijk is er ook aandacht voor de nieuwe Sterrenparade.
Bij de tv-opnamen van de Sterrenparade kan publiek aanwezig zijn. Wil jij ook een keer een opname bijwonen? Kijk dan op de website www.desterrenparade.nl voor meer informatie. Daar vind je ook de wekelijkse hitlijst, shownieuws en info over artiesten.
De Sterrenparade is elke zaterdag en zondag bij TV Oost te zien om 21.20, 22.20 en 23.20 uur en op zondag ook om 10.25, 13.25 en 15.25 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.