nieuws

Win een kookworkshop bij 'Goeiemiddag Overijssel'

Kookworkshop
Kookworkshop
Vrijdagochtend kunt u bij Marcel Spijkerman in het radioprogramma een fantastische kookworkshop winnen.
Om kwart over tien hoort u RTV Oost kok Allard met een overheerlijk recept. Weet u het juiste antwoord op de vraag die hij stelt? Bel dan snel 074 - 2456 665 en wie weet bent u de gelukige winnaar van een kookworkshop voor twee personen bij kookstudio 'Onder de Pannen'.
'Onder de Pannen' ligt verscholen in de bossen, net buiten Ommen. Uw gastheer is Theo Bakker.

De workshop...
Bij binnenkomst staan er 2 flesjes klaar met een apéritiefje hetgeen ieder voor zich mag inschenken; de keus is niet moeilijk het is of het één of het ander... Vervolgens neemt u plaats aan de grote Bourgondische tafel en wordt onder het genot van het apéritiefje en een stukje stokbrood met een tapenade of pesto het menu doorgenomen wat omschreven staat in het menuboekje.
Het gezelschap wordt ingedeeld in 4 werkgroepjes, het ene clubje maakt het voorgerecht, de tweede het tussengerecht enz. Nadat iedereen is voorzien van een schort met eigen voornaam gaat u aan het werk met alle ingrediënten die van te voren al klaar zijn gezet om het opgegeven gerecht te maken.
Uiteraard wordt de workshop afgesloten met een gezellig diner waar u de zelfgemaakte gerechten gezamenlijk opeet onder het genot van een drankje. Na het toetje krijgt u nog een lekker kopje verse koffie met een klein afzakkertje!
De schort met uw naam en het menuboekje mag u als aandenken mee naar huis nemen!
Veel succes!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.