Persberichten

‘Recht wat Krom is!’ duikt in zaak bouwadviseur

Donderdag 25 februari a.s. is bij TV Oost een nieuwe aflevering te zien van ‘Recht wat Krom is!’, het programma dat onrecht in Overijssel in beeld brengt. Deze keer is er aandacht voor ondernemers uit de Kop van Overijssel die zich gedupeerd voelen door één en dezelfde bouwadviseur uit hun regio.
Enkele weken geleden meldden meerdere bedrijven zich bij de redactie van ‘Recht wat Krom is!’. Het regent klachten over een bouwadviseur die rekeningen niet zou betalen en bewust een bedrijfsovername stuk zou hebben laten lopen. De ondernemers zeggen grote financiële schade geleden te hebben. Volgens de gedupeerden geeft de bouwadviseur telkens niet thuis als zij bij hem aankloppen. Verslaggever Rob Vorkink gaat op zoek naar de waarheid.
In ‘Recht wat Krom is!’ kunnen mensen die zich niet gehoord voelen in hun strijd tegen onrecht hun verhaal kwijt. Het kan daarbij gaan om een probleem met de overheid, een hoogopgelopen burenruzie, een geval van oplichting of een arbeidsconflict. 'Recht wat Krom is!' gaat op zoek naar de waarheid en probeert waar mogelijk de slachtoffers te helpen. Heeft u ook een probleem waarbij u hulp kunt gebruiken? Stuur dan een mailtje naar rechtwatkromis@noordkaap.nl.
'Recht wat Krom is!' is donderdag 25 februari bij TV Oost te zien om 16.20 en 19.20 uur. Het programma is daarna te bekijken via ‘Uitzending Gemist?’ op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie: Rob Vorkink
Bijlagen: stills uit de komende aflevering van ‘Recht wat Krom is!’ – rechtenvrij te gebruiken
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.