Persberichten

Gemeenteraadsverkiezingen bij RTV Oost

Stemmingmakerij
Stemmingmakerij
Op woensdag 3 maart worden in heel Nederland gemeenteraadsverkiezingen gehouden. RTV Oost zal uitgebreid verslag doen van de stembusgang in Overijssel.
Radio Oost doet de hele dag in live flitsen verslag vanuit de provincie, met aandacht voor de opkomst en prognoses. TV Oost verzorgt ’s avonds tot en met 00.00 uur elk heel uur een ‘verse’ nieuwsuitzending met het laatste nieuws over de verkiezingen.
Omdat de uitslagen dit jaar erg laat worden verwacht, is er in de ochtend van donderdag 4 maart om 07.00 uur bij TV Oost een speciaal ‘ontbijtprogramma’ met uitslagen en analyses. Deze uitzending wordt verzorgd in samenwerking met De Twentsche Courant Tubantia en De Stentor en wordt om 12.00 uur herhaald.
Radio en TV Oost blikken t/m dinsdag 2 maart elke werkdag vooruit op de verkiezingen met de rubriek ‘Stemmingmakerij’. Daarbij wordt de lokale politiek onder de loep genomen in alle vijfentwintig Overijsselse gemeenten. Op www.rtvoost.nl is na te lezen welke gemeenten de komende dagen nog aan bod komen.
Voor meer informatie: Mario van Santen, RTV Oost Nieuws

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.