nieuws

De 3JS in 'De Sterrenparade'

3JS met Edwin van Hoevelaak
3JS met Edwin van Hoevelaak © Marita Steggink
Niemand minder dan de 3JS traden afgelopen zondag op in De Sterrenparade van RTV Oost. Naast de Volendammers waren ook Peter Koelewijn en Grad Damen te zien tijdens miniconcerten.
Presentator Edwin van Hoevelaak ontvangt bekende Nederlandse artiesten die in de studio een miniconcert verzorgen. Dit weekend kunt u kijken naar de 3JS! De glitter en glamour van Volendam kennen we allemaal. Maar die andere kant is er natuurlijk ook. Want soms gaan liefdes stuk en eindigen dromen in desillusies. Juist over die kant van het leven zingen de 3 J's. Dromers en dwazen zijn het: Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. Dromers van een betere wereld, dwazen die hun idealen nastreven. En of het nou gaat om de liefde of om erkenning voor hun muziek, ze gaan er helemaal voor. Want, zoals ze het zelf zeggen, ze geloven in het leven.
En met succes!  Hoe dat kan? De verklaring is simpel: de 3 J's zijn echt! Inmiddels hebben de mannen gouden platen aan de muur en kunnen ze bogen op talloze platgespeelde feesttenten en een succesvolle theatertournee. In alweer de vijfde aflevering van De Sterrenparade kun je genieten van een fantastisch miniconcert.
Bij de tv-opnamen van de Sterrenparade kan publiek aanwezig zijn. Wil jij ook een keer een opname bijwonen? Kijk dan op de website www.desterrenparade.nl voor meer informatie. Daar vind je ook de wekelijkse hitlijst, shownieuws en info over artiesten.
De Sterrenparade is elke zaterdag en zondag bij TV Oost te zien om 21.20, 22.20 en 23.20 uur en op zondag ook om 10.25, 13.25 en 15.25 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.