Dalfsen geeft zege bijna weg in Arnhem

Bizztravel Dalfsen
Handbalvereniging Bizztravel Dalfsen heeft een moeizame zege geboekt op AAC 1899. In Arnhem hadden de dames van Dalfsen grote moeite met de nummer twaalf van de ranglijst. De ploeg van trainer Richard Kuijer won uiteindelijk met 31-36.
Kort voor het eind leek het erop dat Dalfsen zich liet verrassen door de Arnhemse laagvlieger. Na een rustand van 12-16, was er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers. Zeker niet toen halverwege de tweede helft de Overijsselaren met 22-27 leidden.
Toch leek Dalfsen de zege nog uit handen te geven, nadat de thuisploeg wat meer gas gaf en zes minuten voor tijd zelfs op voorsprong kwam. De Arnhemmers maakten vijf punten op rij. Na een uiterste inspanning wisten de gasten alsnog de zege te bewerkstelligen.
Door deze zege blijft Bizztravel Dalfsen meedoen in de top van de Eredivisie. De volgde wedstrijd is aankomende dinsdag, wanneer Dalfsen op bezoek moet bij Hellas in Den Haag.