nieuws

GA Eagles verliest ook van Omniworld

GA Eagles heeft maandag opnieuw dure en onnodige punten gemorst in de Jupiler League. In Almere ging de ploeg van trainer Andries Ulderink met 2-0 onderuit tegen FC Omniworld.
GA Eagles, dat niet in blakende vorm steekt de laatste weken, begon slecht in Almere. De gastheer kwam al binnen vier minuten op voorsprong. Genaro Snijders liep eenvoudig achter Droste langs en wist de bal over doelman Pasveer te wippen, 0-1. Na de vroege tegentreffer trok de Deventer ploeg het initiatief naar zich toe. Met name Reimerink kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Friebel. Maar het tempo waarmee de Deventer ploeg de aanval zocht, lag te laag.
Vlak voor rust verdubbelde Omniworld de marge na een snelle uitbraak. Hollart ging tegen zijn oude ploeg kinderlijk onder de bal door en schonk Snijders de vrije doortocht naar het doel. De huurling van Vitesse lifte de bal, indentiek aan de eerste treffer, bekwaam over de uitkomende Pasveer heen.
In het tweede bedrijf was het spel van GA Eagles iets beter, maar de echte grote kansen bleven uit. Ook het geluk ontbrak aan de zijde van de Deventer ploeg. In de vijftigste minuut werd er overduidelijk hands gemaakt in het strafschopgebied, maar scheidsrechter Jack van Hulten dacht daar anders over. Nadien kreeg GA Eagles een aantal goede mogelijkheden via De Groot en Suk, maar de scherpte voor de goal ontbrak. Omniworld kreeg in de slotfase veel ruimte. De ploeg van trainer Henk Wisman wist daar niet meer van te profiteren.
GA Eagles is bezig aan een slechte serie. Van de laatste acht wedstrijden wist de ploeg er slechts twee te winnen.
Foto: Erik Pasman

FC Omniworld - GA Eagles   2-0

1-0 Snijders (4)
2-0 Snijders (41)
Arbiter: Van Hulten
Geel: Krimp (FC Omniworld)
Opstelling FC Omniworld: Friebel, Willemsen, Troost, Krimp, Pinas, Van Heulen, Duits, Haemhouts, Snijders (Malone/90), Faria (Öztürk/86), Rosheuvel (Tayeb/75).
Opstelling GA Eagles: Pasveer, Droste, Bus, Maruanaya, Hollart, Kieftenbeld, Arkivuo (Van Leeuwen/46), Suk, Reimerink, De Groot (Post/63), Colak (Gerritsen/63).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.