nieuws

Vrijkaarten voor Marc Pircher bij Radio Oost

Zaterdag 3 april zal de mateloos populaire Oostenrijkse zanger Marc Pircher samen met zijn live band een spetterend concert geven in Go Planet in Enschede. Het Twentse uitgaanscentrum heeft hiermee een primeur want het is voor het eerst dat Marc Pircher een volledig concert geeft in Nederland. De echte liefhebber van de 'Zillertaler' muziek mag dit dan ook niet missen! Radio Oost haakt op dit bijzondere concert in door vrijkaarten weg te geven in het programma ‘Goeiemorgen Overijssel’. In het programma ‘Jetzt Geht’s Los!’ zijn zelfs Vipkaarten te winnen!
Marc Pircher is zonder twijfel de meest populaire Oostenrijkse artiest van dit moment. De afgelopen jaren heeft hij alle muziekprijzen in Duitsland en Oostenrijk gewonnen. Zijn laatste albums werden in korte tijd goud en platina en zijn recente hit ‘Sternenstaub’ bereikte ook Nederland probleemloos. Het unieke concert in Go Planet is dan ook een absolute must voor iedereen die van Duitstalige Volks- en Schlagermuziek houdt. Maar ook iedereen die van een gezellig meezingfeest houdt komt aan zijn trekken!
Wil je gratis aanwezig zijn bij dit fantastische concert? Luister dan van maandag 29 maart t/m vrijdag 2 april naar het Radio Oost programma ‘Goeiemorgen Overijssel’ (08.30 – 11.00 uur). Presentator Marcel Spijkerman gaat elke dag een pakket van vier vrijkaarten weggeven. In de uitzending geeft hij nadere aanwijzingen wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen.
Wil je helemaal in de watten gelegd worden bij het concert van Marc Pircher? Luister dan op zaterdag 27 maart en 3 april om 08.00 uur naar ‘Jetzt Geht’s Los!’, want presentator Wijbrand van der Sande gaat 2 x 4 Vipkaarten weggeven! Daarmee heb je recht op gratis toegang, exclusieve plaatsen, ontvangst door gastheer/gastvrouw, enkele consumpties en een poster met handtekening. In de pauze of na afloop heb je bovendien backstage een ontmoeting met Marc Pircher en zijn band.
Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Zweers, projectleider RTV Oost
Bijlagen: publiciteitsfoto’s Marc Pircher – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.