Twentse derby prooi voor Quick'20

Quick'20 heeft de derby tegen HSC'21 ruim in haar voordeel beslist. In Haaksbergen werd het 0-3 voor de ploeg uit Oldenzaal.
In een matige eerste helft konden beide ploegen niet echt imponeren. Er werd dan ook niet gescoord. Na rust kwam Quick'20 al gauw op voorsprong door Gouriye. Samen met Cicek vormde Gouriye de gevaarlijke aanval van Quick en dat zorgde ook voor het verschil in deze wedstrijd. In het verloop van de tweede helft besliste Cicek met twee goals de wedstrijd. HSC'21 had weinig in te brengen, al had het nog wel terug in de wedstrijd kunnen komen. De thuisploeg kreeg een strafschap, maar die mogelijkheid werd niet benut.
Door de verdiende zege blijft Quick'20 in de race voor kwalifcatie voor de Topklasse. Daarentegen verloor HSC'21 alweer voor de negende keer dit seizoen en blijft het in de middenmoot bungelen.