nieuws

RTV Oost pakt groot uit bij Sail Kampen

Sail Kampen
Sail Kampen
Gedurende het Paasweekeinde staat de Hanzestad Kampen geheel in het teken van het spectaculaire maritieme evenement Sail Kampen. Van vrijdag 2 t/m maandag 5 april kan het publiek genieten van onder meer vijfenzeventig klassieke schepen, een vlootschouw, demonstraties van de marine en tal van muzikale optredens. RTV Oost zal als officiële mediapartner van de organisatie uitgebreid verslag doen van de festiviteiten.
Dagelijks zijn er live uitzendingen van zowel Radio als TV Oost. De medewerkers van de omroep voor Overijssel nemen vier dagen lang hun intrek op het zendschip ‘De Nieuwe Liefde’, dat zal worden afgemeerd aan de IJsselkade.
Voorzitter Bert Hofman van de Stichting Sail Kampen verwacht dat het evenement het succes van de voorgaande drie edities minimaal zal evenaren. De organisatie houdt rekening met meer dan 250.000 bezoekers. Sail Kampen is zeer enthousiast over de samenwerking met RTV Oost en hoopt dat veel kijkers en luisteraars tijdens de Paasdagen naar Kampen trekken om te genieten van een spectaculair programma. Tijdens Sail Kampen komt de waterrijke geschiedenis van de stad helemaal tot leven dankzij de unieke verzameling historische schepen, waarmee zelfs een tochtje over de IJssel kan worden gemaakt.
Meer informatie over de uitzendingen rond Sail Kampen en het evenement is te vinden op www.rtvoost.nl.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.