nieuws

Frank Galan te gast bij 'Jetzt Geht´s Los!'

Frank Galan
Frank Galan
Zaterdag 3 april zal niemand minder dan de Belgische charmezanger Frank Galan te gast zijn tijdens de live uitzending van 'Jetzt Geht´s Los!' bij Radio Oost. Frank komt bij presentator Wijbrand van der Sande vertellen over zijn nieuwe Duitstalige album 'Ich kenn' all' deine heimlichen träume' dat onlangs uitkwam. Daarbij zal hij ook de nodige exemplaren meebrengen voor de luisteraars! De nieuwe CD is 'een pareltje' volgens Frank en hij verheugt zich dan ook op zijn bezoek aan RTV Oost.
Frank Galan werd in 1994 ontdekt in de Belgische versie van de Soundmixshow, waarin hij een imponerende Julio Iglesias imitatie neerzette en prompt tweede werd. Het was voor Frank het begin van een glansrijke carrière. De hitsingle 'El Bandido' (1995) bestormde meteen de Nederlandse hitlijsten. De opvolger 'Maria, Reina del Mar' stond zelfs gelijktijdig in de Nederlandse Top 10. Na zijn Spaanstalige debuutalbum 'Pasiones' verraste Frank Galan menigeen met zijn uitgesproken stemtimbre en muzikaal talent. Meer dan vijftien jaar later mag hij zich rekenen tot de absolute top in het artiestencircuit.
Ook het buitenland omarmt Frank met open armen. Zo wordt hij jaarlijks geboekt voor de prestigieuze concerttournee 'Traum-Melodien der Volksmusik', een Duitse tournee met minstens vijfenveertig concerten per jaar. De Duitse concertorganisator Palatin Music plaatst Frank Galan in deze belangrijke concertreeks tussen grote namen als G.G. Anderson, Oswald Sattler en die Schäfer. Zijn nieuwe Duitse album werd in februari 2010 aan het publiek voorgesteld.
'Jetzt Geht´s Los' is elke zaterdagmorgen van 08.00 tot 09.00 uur te beluisteren bij Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.