nieuws

Ga jij live zingen op Dauwpop?

Op Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei) vindt in Hellendoorn de 16e editie plaats van het befaamde popfestival Dauwpop. RTV Oost is samen met 3FM-diskjockey Giel Beelen en de organisatie van Dauwpop op zoek naar een artiest die vindt dat hij/zij bij Giel op het podium een optreden zou moeten verzorgen.
Denk je dat jij het talent bent dat we zoeken? Zing je volksliedjes, piratenmuziek, smartlappen, schlagers of iets unieks dat je helemaal zelf hebt uitgevonden? Stuur dan je biografie en een MP3 of You Tube-link van je liedje naar dauwpop@rtvoost.nl.
Vorig jaar was Giel Beelen voor het eerst gastheer bij Dauwpop en dat deed hij met verve. Onder de kop ‘Wansmaak editie’ bracht hij samen met de artiesten op het Enge Bos-podium het duizendkoppige publiek tot een kookpunt. Ook dit jaar zal Giel tijdens Dauwpop zorgen voor de nodige gekkigheid. Mambo Kurt, de Normaal Coverband, ex-Sjonnie Ronnie Ruysdael en de Blaas of Glory zijn al van de partij. Wellicht ben jij de volgende artiest die wordt toegevoegd aan het programma…?
De organisatie van Dauwpop, Giel en de muziekredactie van RTV Oost kiezen in de laatste week van april de winnaar. Het prijzenpakket omvat live optredens bij TV Oost (‘En Dan Nog Even Dit’), Vara 3FM (GIEL) en natuurlijk op het Enge Bos-podium tijdens Dauwpop 2010. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Dauwpop vindt dit jaar plaats op donderdag 13 mei, op het vertrouwde festivalterrein aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn. Bekende namen als Ed Kowalczyk, Di-Rect, Moke, K’s Choice, C-Mon & Kypski, Waylon, De Dijk en Caro Emerald zijn inmiddels bevestigd. Het festival begint om 11.00 uur, kaarten kosten 39,- euro in de voorverkoop. Meer informatie is te vinden op www.dauwpop.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Zweers, projectleider RTV Oost
Bijlage: foto Giel Beelen – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.