nieuws

Harm oet Riessen neemt afscheid van Radio Oost

Bijna vijfentwintig jaar lang was hij onlosmakelijk verbonden met de zaterdag op Radio Oost. Een grote schare trouwe luisteraars stemde elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur af op ‘Harms Farms’. Komende zaterdag 10 april neemt presentator Harm oet Riessen afscheid van zijn luisteraars.
Harm, die op 20 april 67 jaar wordt, is de langst zittende presentator van Radio Oost. Zijn eerste uitzending was in november 1985. Eigenzinnig als hij is, wilde Harm niet wachten tot het 25-jarig jubileum maar nu al afscheid nemen van het radiowerk.
Naast zijn programma op de zaterdagmorgen presenteerde Harm ook voor televisie. Zo was hij presentator van de RTV Oost Zomertoer en maakte programma’s als ‘Harms Locafaratana’ en ‘Harm en Herman’ (de hond van Harm). Samen met Harm neemt ook Jan Gerrits afscheid. Hij was vanaf het begin de man achter de schermen die Harm voorzag van allerlei platen, met name uit de wereld van de ‘piraten’.
Harm wil in zijn laatste uitzending geen formele plichtplegingen of speeches. Daar houdt de geboren entertainer uit Rijssen nou eenmaal niet van. Wel zijn er live optredens van o.a. Oscar Harris en Henk Wijngaard. En natuurlijk zullen de nodige vrienden en bekenden de uitzending bijwonen. Verder zijn de luisteraars van het programma welkom om afscheid te nemen, voordat Harm ‘zien kroam inpakt en noar Riessen goat’.
Vrijdagavond 9 april is Harm te gast in het TV Oost programma En Dan Nog Even Dit (17.20, 18.20, 20.20 en 23.30 uur) en voorafgaande aan zijn laatste uitzending van 09.00 tot 10.00 uur in het Radio Oost praatprogramma Het Ochtendhumeur.
Meer informatie over de uitzendingen van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Treffers, hoofd informatieve programma’s RTV Oost
Bijlage: foto Harm oet Riessen – rechtenvrij te gebruiken
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.