nieuws

Afscheid Harm oet Riessen live bij Oost

Harm oet Riessen
Harm oet Riessen
Bijna vijfentwintig jaar lang was hij onlosmakelijk verbonden met de zaterdag op Radio Oost. Een grote schare trouwe luisteraars stemde elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur af op ‘Harms Farms’. Komende zaterdag 10 april neemt presentator Harm oet Riessen afscheid van zijn luisteraars.
De laatste radio-uitzending van Harm zal tevens live te volgen zijn bij TV Oost. Luisteraars en kijkers kunnen via een sms-bericht een groet of wens in beeld plaatsen.
Harm, die op 20 april 67 jaar wordt, is de langst zittende presentator van Radio Oost. Zijn eerste uitzending was in november 1985. Eigenzinnig als hij is, wilde Harm niet wachten tot het 25-jarig jubileum maar nu al afscheid nemen van het radiowerk. In de laatste uitzending van Harms Farms zijn er live optredens van o.a. Henk Wijngaard, Aalt Westerman, Ben Steneker en Helemaal Hollands. Ook de nodige vrienden en bekenden zullen de uitzending bijwonen.
Vrijdagavond 9 april is Harm te gast in het TV Oost programma En Dan Nog Even Dit (17.20, 18.20, 20.20 en 23.30 uur) en voorafgaande aan zijn laatste uitzending van 09.00 tot 10.00 uur in het Radio Oost praatprogramma Het Ochtendhumeur.
Meer informatie over de uitzendingen van RTV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.