GA Kampen vernederd door Harkema

Go Ahead Kampen heeft een zeer pijnlijke nederlaag geleden tegen Harkemase Boys. Hoewel de thuisploeg nog wel op voorsprong kwam, droop het uiteindelijk met een 1-9 nederlaag af.
Go Kampen miste veel spelers, maar de middag begon wel mooi voor de thuisploeg. De Jong zette GA Kampen verrassend op voorsprong. Lang kon de ploeg daar niet van genieten, want in de rust keek het tegen een 1-3 achterstand aan. Na rust zakte Go Ahead helemaal in en konden de gasten uit Harkema zich uitleven. De teller stopte op 1-9. Een pijnlijke nederlaag, zeker nu concurrent PKC'83 weer gewonnen heeft. Daardoor lijkt de degradatie steeds dichterbij te komen voor GA Kampen.