nieuws

Kaj van der Voort

Kaj van der Voort
Kaj van der Voort
In 2007 kwam voor Kaj van der Voort een droom uit. Hij werd in dat jaar namelijk gecast voor de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical. In deze musical heeft hij nu al meer dan 30 keer geschitterd naast grote namen zoals Danny de Munk, Mariska van Kolck en Jorge Verkroost. Ook in 2009 zal hij opnieuw te zien zijn in deze prachtige rol in de RAI in Amsterdam.
Maar voor het begin van Kaj’s passie moeten we terug naar 2006, toen hij een duet mocht zingen met de Vlaamse zangeres Dana Winner. Na dit optreden wist Kaj het zeker: ‘Dit wil ik meer!’.
Hij deed auditie en werd aangenomen bij Kinderen voor Kinderen en mocht bij de show ‘Kinderen voor kinderen 28’ een eigen solonummer ten gehore brengen, het nummer ‘De liefste oma van de wereld’, geschreven door Claudia de Breij. Dit nummer is tevens te vinden op de gelijknamige CD.
Daarnaast was hij op tv te zien in het programma ‘Krijg toch allemaal de kolere’, waarin de audities voor Ciske de Rat op de voet werden gevolgd en heeft hij optredens gedaan met Nick en Simon, Dana Winner en Cor Bakker.
In 2009 kwam er opnieuw een droom uit, want Kaj heeft zijn eerste nummers opgenomen. In Kerkrade heeft hij o.a. het nummer ‘Engeltje’, geschreven door Jo Smeets opgenomen.
Kaj heeft ook opgetreden in Spaarnwoude, in de show van Gerard Joling "For Your Eyyes Only" voor 18.000 toeschouwers.
Op televisie o.a in "De wereld draait door" en 30 jaar Kinderen voor Kinderen.
Kaj heeft samen met Jamai opgetreden voor "De doe een wens stichting"in 2009 en in 2010 gaat hij bij Horses For Benefit een optreden verzorgen voor KIKA.
Dit is nog maar het begin, want in 2010 gaan er nog veel meer mooie dingen gebeuren met Kaj.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.