nieuws

Sense of Urgency

Sense of Urgency
Sense of Urgency
Recept voor symfonische progressieve pasta: - 115db spaghetti vlugkokend - 4000 watt gehakt - + 40 verschillende kruiden (na te kijken op www.senseofurgency.eu) - 5 delige pannenset (incl paar deksels) - 380 volt garnituur
Lady en 5 vagebonden zaten een bord spaghetti te eten. Van de spaghetti maakten we snaren. Van deze snaren maakten we instrumenten. Met deze instrumenten maakten we muziek. Deze overgoten wij met een klassiek sausje, alsmede een progressief sausje met een vleugje metal.
Na het koken van de spaghetti wilden we gaan beginnen met smullen. Maar de 2de vagebond was al snel vol.. Na 4 spaghetti snaren hoefde hij niet meer. De basgitaar van Euclides Moscote (alias Des) was gereed. Met zijn Warwick Fortress knalt hij zijn lage tonen over het podium. De volgende 2 vagebonden waren hierna ook al snel gevuld. Zij hadden na 6 spaghetti snaren al genoeg! Ruben Biemans en Bas Heerink maakten er een lâg Arkane Master Prestige 2000 en een Maverick F3 van, en versterken de pasta met hun uitgekookte gitaarwerk. Na 3 flessen wijn was de lady verzadigd. Zij had 42 spaghettisnaren verorberd waarmee zij haar harp een pittige tint geeft. Dat mocht ook wel, omdat zij voor het klassieke sausje zorgde. Janne-Minke Nijp verblijdt ons met haar Camac die vele warme klanken voortbrengt. Er zaten nog 2 vagebonden aan tafel. Zij hadden hun bordje spaghetti geheel naar binnen gewerkt. Het was tijd om af te wassen! Hierbij kon 1 vagebond het niet laten om te gaan tikken en slaan op de vieze borden. Tom Kleywegt had zijn passie gevonden. Zijn drumwerk knalt nog urenlang door de speakers. De laatste vagebond had nog niks om handen en begon zachtjes te neuriën. Echter een paar tellen later kwamen er warme klanken uit de strot van Dennis Musters. Gezamenlijk hoorden ze symfonisch progressieve geluiden op een basis van rockmuziek.
De band Sense of Urgency was geboren!!
Deze band bestaat dus uit de volgende personen:
Zang – Dennis Musters
Gitarist – Ruben Biemans
Drums – Tom Kleywegt
Gitarist – Bas Heerink
Harp – Janne-Minke Nijp
Bas – Euclides Moscote

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.