nieuws

Faysel Shayesteh niet naar GAE

Dave Bus
Dave Bus
Faysel Shayesteh zal niet voor Go Ahead Eagles gaan spelen. De 18-jarige middenvelder was de afgelopen dagen op proef bij de Deventernaren.
De ziekenboeg van Go Ahead Eagles loopt langzaam leeg. Voor het laatste duel in de reguliere competitie in en tegen Veendam, heeft trainer Andries Ulderink weer de beschikking over een ruime keuze. Echter verliet verdediger Dave Bus wel vroegtijdig de training met een blessure. Hij is nog onzeker voor het duel van morgen.
Middenvelder Jordy Zuidam trainde weer met de groep mee, maar hij zit nog niet bij de selectie. Ook aanvaller Patrick Gerritsen is op de weg terug. Dat zijn positieve berichten voor Ulderink, die tijdens de playoffs weer over een bijna fitte groep kan geschikken. Voor de langdurige geblesseerden Marco Parnela en Koen van der Biezen is het seizoen zo goed als voorbij.
Go Ahead Eagles is al geplaatst voor de halve finale van de playoffs voor promotie-degradatie, maar de plek op de ranglijst is nog van belang voor de tegenstander. Gezien de huidige stand in de Jupiler League zouden de Deventernaren stuiten op Excelsior.
BV Veendam - GA Eagles begint vrijdagavond om 20.00.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.