nieuws

Vanaf volgende week ‘Buitenbeentje’ bij TV Oost

Jildou van Opzeeland
Jildou van Opzeeland
Woensdag 5 mei gaat TV Oost van start met het nieuwe natuurprogramma ‘Buitenbeentje’. Presentatrice Jildou van Opzeeland gaat daarin op zoek naar de ‘verzorgers’ van het Overijsselse landschap.
Er bestaat een heel netwerk van mensen en organisaties die zorgen voor het behoud van het Overijsselse landschap. Zonder hen zouden natuurparken verpieteren en dieren verdwijnen. Het gaat om boswachters, boeren en biologen die zich vaak met hart en ziel inzetten voor landschappen, natuur en agrarische gronden. ‘Buitenbeentje’ geeft een inkijkje in hun dagelijks werk.
Verder is er in ‘Buitenbeentje’ aandacht voor allerlei andere aspecten van ‘natuurlijk’ Overijssel. Want hoe zit het eigenlijk met al die vogels die je in de lente over ziet vliegen? En hoe kan een koe zwanger worden zonder dat er een stier bij haar in de buurt is geweest? Jildou laat geen vraag onbeantwoord…
‘Buitenbeentje’ is elke woensdag bij TV Oost te zien om 16.20, 19.20, 21.30 en 00.20 uur, met herhalingen op zondag om 16.40 en 19.40 uur. Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie over ‘Buitenbeentje kunt u contact opnemen met:
Mathieu Ponds - uitvoerend producent Mediavizi
Tel.: 038 – 44 777 50 / 06 – 222 755 92 / E-mail: mathieu@mediavizi.nl
Bas Treffers, hoofd informatieve programma’s RTV Oost
Bijlage: foto presentatrice Jildou van Opzeeland – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.