Be Quick'28 verrast met ruime zege

Be Quick'28
Be Quick'28
Be Quick'28 is nog steeds in de race voor lijfsbehoud in de zaterdaghoofdklasse C. Bij de kersverse kampioen Excelsior'31 haalde de ploeg uit Zwolle flink uit, 1-5.
In de eerste helft kwam Be Quick'28 op een verdiende voorsprong. Patrick Hoep tekende voor de openingstreffer. Namens Excelsior'31 deed de herstelde topschutter Niki Leferink wat terug. Toch was Be Quick in de eerste helft eruit de betere ploeg en vertaalde het verschil in doelpunten. Via  Nejim El Atiaoui, Tom Karst en Matthijs Bremmer liep de ploeg van trainer Wieb Rodenhuis uit naar een 1-4 voorsprong. In de tweede helft scoorde Tom Karst nog zijn tweede in de wedstrijd. Excelsior'31 was dus duidelijk van de leg door het behalen van het kampioenschap, maar het is voor Be Quick zaak dat de Rijssenaren volgende week wel winnen van Nunspeet. Die ploeg strijdt samen met Be Quick'28 voor lijfsbehoud in de zaterdaghoofdklasse C.  Met nog een wedstrijd te gaan, is het verschil tussen beide teams een punt.