nieuws

Nieuwe website voor Helligen Hendrik

Helligen Hendrik
Helligen Hendrik
Een massa ‘helligheid’ op een paar vierkante centimeter. Zo omschrijft de nukkige columnist en conferencier Helligen Hendrik zijn geheel vernieuwde website die op Koninginnedag gelanceerd is.
Op www.helligenhendrik.nl is allerhande info te vinden over Hendrikus Antonius van der Pette, de bokkige potentaat die met zijn columns voor Radio Oost al de nodige reuring veroorzaakt heeft.
Helligen Hendrik begon vijf jaar geleden met zijn radiopraatjes in het programma Aksent, dat elke zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur te horen is bij de regionale zender. Sindsdien is hij in Overijssel uitgegroeid tot een provinciaal icoon. De oudejaarsconferences die Hendrik in 2007 en 2008 op de bühne bracht, hebben zijn populariteit verder vergroot. Vanaf september 2010 gaat Hendrik de theaters in met een geheel nieuwe voorstelling.
Op de nieuwe website worden binnenkort de eerste data van de nieuwe theatertour bekend gemaakt. Verder is er allerhande informatie te vinden over de tegendraadse cabaretier, zoals de familiegeschiedenis van het geslacht Van der Pette, teksten, audiofragmenten en videoboodschappen van Hendrik. Ook de wekelijkse columns, tot de nok toe gevuld met gramschap en frustraties, zijn via de site terug te luisteren.
Voor Helligen Hendrik zelf had al deze poeha zoals gebruikelijk niet gehoeven. ‘Ik heb ’n hekel an computers’, aldus de wrevelige oosterling…
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het impresariaat van Helligen Hendrik: 0547 – 261141
Bijlage: foto Helligen Hendrik – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.