Bruggink houdt Hannover in Bundesliga

Arnold Bruggink
Arnold Bruggink heeft zichzelf en zijn ploeg zaterdag een goede dienst bewezen. De Tukker scoorde de 0-1 tegen Bochum en zorgde er mede voor dat Hannover 96 ook komend seizoen in de Bundesliga te bewonderen is.
Hannover 96 speelde zich in de eerste helft al veilig. De club uit Niedersachsen ging met een 0-3 voorsprong de rust in en gaf die niet meer uit handen. Door de zege van Hannover 96 degradeerde tegenstander Bochum. Hannover 96 kende een moeilijk seizoen na de dood van Robert Enke, maar handhaaft zich dus toch. Arnold Bruggink kan met een goed gevoel terugkijken op zijn afscheidswedstrijd. Bruggink oriënteert zich de komende weken over zijn toekomst.