nieuws

McClaren beslist snel over Wolfsburg

McClaren
McClaren
Steve McClaren maakt maandag of dinsdag bekend of hij ingaat op de aanbieding van het Duitse Wolfsburg. De trainer van FC Twente kan in Duitsland een lucratief contract voor twee jaar tekenen.
In het afgelopen weekeinde was de Engelsman in Wolfsburg om rond te kijken. Daarna vertrok hij naar Engeland om te overleggen met zijn familieleden. Wolfsburg is de Duitse kampioen van het vorig seizoen maar kon in deze voetbaljaargang geen rol van betekenis spelen in de Bundesliga. Als Steve McClaren besluit om toch niet in te gaan op de aanbieding van Wolfsburg zal hij alsnog vertrekken uit Enschede. Diverse andere grote clubs in Europa hengelen naar zijn diensten waaronder het Portugese Porto. 
Steve McClaren heeft in Engeland de ''Special Merit Award' gewonnen. Hij krijgt de prijs van de Engelse trainersvakbond door het binnenhalen van het landskampioenschap met FC Twente. McClaren is de vierde coach die deze prestigieuze prijs krijgt na Alex Ferguson, Gerard Houllier en Rafael Benitez. McClaren haalt de prijs niet zelf op. Dat doet Gerard Marsman voor hem. De Raaltenaar en voorzitter van de Nederlandse trainersvakbond vervangt de Engelsman vanwege diens vakantie. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.