nieuws

Winnaar Dauwpop Actie bekendgemaakt

TV Oost verzorgt donderdag speciaal Dauwpop Journaal
Zanger André Ekkelenkamp uit Dalfsen gaat op Hemelvaartsdag optreden op het befaamde popfestival Dauwpop in Hellendoorn. Dat is vanochtend bekendgemaakt in het Radio Oost programma Het Overijssels Hart. André is de winnaar geworden van een actie van RTV Oost en de organisatie van Dauwpop, waarbij artiesten konden meedingen naar een optreden op het Enge Bos Podium bij 3FM-diskjockey Giel Beelen. ‘Dat wordt lachen’, was André’s eerste reactie in de uitzending.
André Ekkelenkamp is in het dagelijks leven bedrijfsleider bij Betoncentrale Van der Kamp in Zwolle. In zijn vrije tijd is hij al sinds 1994 actief als zanger/entertainer in diverse bands. Net als tientallen andere artiesten plaatste hij vorige maand een liedje en een biografie op de website van RTV Oost. De Dalfsenaar is tot winnaar uitgeroepen na juryoverleg tussen de organisatie van Dauwpop, Giel Beelen en de muziekredactie van RTV Oost.
Donderdag 13 mei vindt de 16e editie plaats van Dauwpop. TV Oost verzorgt ’s avonds om 21.15 en 22.15 uur een speciaal Dauwpop Journaal, met indrukken van het festival en gesprekken met artiesten en andere betrokkenen. Op het vertrouwde festivalterrein aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn zal worden opgetreden door onder anderen Ed Kowalczyk, Di-Rect, Moke, K’s Choice, C-Mon & Kypski, Waylon, De Dijk en Caro Emerald. Het festival begint om 11.00 uur, de tickets kosten 39,- euro.
Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roel Zweers, projectleider RTV Oost: 074 – 2 456 413 of r.zweers@rtvoost.nl
Bijlage: foto’s Giel Beelen en André Ekkelenkamp – rechtenvrij te gebruiken
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.