nieuws

Sieneke Journaal bij TV Oost

Sieneke
Sieneke
Donderdag 27 mei staat zangeres Sieneke met het liedje ‘Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)’ in de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Oslo. Als ze daar doorheen komt, staat ze op zaterdag 29 mei in de finale.
RTV Oost volgt Sieneke op de voet in deze spannende tijd. Zo is vanaf zondag 16 mei bij TV Oost een dagelijks Sieneke Journaal te zien, gemaakt in nauwe samenwerking met Omroep Gelderland.
In een serie dagelijkse reportages wordt Sieneke gevolgd terwijl ze zich in Noorwegen voorbereidt op haar optreden tijdens het Eurovisie Songfestival. Verslaggevers Maaike de Glee en René Arendsen reizen met Sieneke mee en houden de kijkers op de hoogte van het wel en wee rond de 18-jarige zangeres die ons land zal gaan vertegenwoordigen.
Het Sieneke Journaal is bij TV Oost op werkdagen te zien voorafgaand aan het programma RegioNed, dat op diverse tijdstippen wordt uitgezonden. In het weekend wordt het Sieneke Journaal uitgezonden om 21.55, 22.55 en 23.55 uur. Meer informatie over de programmering van TV Oost is te vinden op www.rtvoost.nl.
Het Sieneke Journaal is in ieder geval te zien tot en met de halve finale op 27 mei. Mocht Sieneke de finale halen, dan gaan de uitzendingen van het Sieneke Journaal door tot en met de finale op 29 mei.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Treffers, hoofd informatieve programma’s RTV Oost
Bijlage: persfoto Sieneke – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.