nieuws

Songfestival Week bij Radio Oost

Songfestivalweek
Songfestivalweek
Donderdag 27 mei staat zangeres Sieneke met het liedje ‘Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie)’ in de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Oslo. Ter gelegenheid hiervan organiseert Radio Oost van dinsdag 25 t/m vrijdag 28 mei een speciale ‘Songfestival Week’. Luisteraars kunnen stemmen op songfestivalliedjes, waarbij dagelijks leuke prijzen worden uitgedeeld. De hoofdprijs is een stedentrip naar Oslo!
Om in aanmerking te komen voor een prijs, moeten luisteraars ’s ochtends tussen 06.00 en 08.00 uur al afstemmen op Radio Oost. In het ochtendprogramma KlaarWakker zal presentator Bert van Losser elke dag een medley van drie bekende songfestivalliedjes laten horen. Onmiddellijk daarna kan via het mailadres songfestival@rtvoost.nl een stem worden uitgebracht op één van die drie liedjes. Nog tijdens de uitzending van KlaarWakker wint één van de stemmers de dagprijs: een DVD & CD met de beste songfestivalhits. Tijdens het programma Afslag Oost (16.00 – 17.30 uur) zal presentator Hans van Wieren een tweede dagprijswinnaar bekendmaken.
Op vrijdag 28 mei wordt in Afslag Oost de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt. Iedereen die tijdens de ‘Songfestival Week’ een stem uitbrengt, dingt mee naar een geheel verzorgde stedentrip voor twee personen naar de Noorse hoofdstad Oslo!
Zangeres Sjoukje Smit is tijdens de ‘Songfestival Week’ de daggast in Afslag Oost. Zij kan als geen ander meepraten over het Eurovisie Songfestival, want als Maggie MacNeal vertegenwoordigde zij Nederland in zowel 1974 als 1980.
Meer info is te vinden op www.rtvoost.nl.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jennita Hingstman – Marketing en communicatie RTV Oost

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.