nieuws

Finale Miss Overijssel live bij TV Oost

Vrijdag 28 mei vindt in Go Planet in Enschede de grote finale plaats van de verkiezing van Miss Overijssel 2010. De finale zal vanaf 20.00 uur live te zien zijn bij TV Oost en worden gepresenteerd door Kim Kötter en Leonie ter Braak.
Het publiek kan tot en met donderdag 27 mei per SMS stemmen op de kandidaten. Elke stem brengt een Miss dichter bij de titel ‘Miss Overijssel 2010’. Tijdens de finale mag het publiek in Go Planet stemmen op een favoriete miss.
De live-uitzending begint om 20.00 uur met een voorstelronde van de twaalf finalisten. Vervolgens wordt bekend gemaakt welke miss de afgelopen weken de meeste stemmen per SMS heeft ontvangen en welk meisje tijdens de voorbereiding de meeste stemmen van de jury kreeg. Zij gaan allebei door naar de bikini- en galaronde. De jury kiest vervolgens nog acht meisjes die doorgaan naar de tweede ronde. Twee missen vallen af.
De tien overgebleven missen verschijnen na 21.00 uur in gala voor het tweede deel van de finale. Het meisje dat de meeste stemmen van het publiek in Go Planet heeft gekregen mag als eerste door naar de galaronde. Zij krijgt gezelschap van vier missen die door de jury worden gekozen. Nadat de vijf overgebleven finalisten een galaronde en een vragenronde hebben doorlopen, zal de nieuwe Miss Overijssel bekend worden gemaakt.
De finale van Miss Overijssel wordt muzikaal omlijst door zangeres Esther Pierweijer. Kaarten voor de finale kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.goplanetevents.nl. De zaal gaat om 19.00 uur open.
De live uitzending van de finale van Miss Overijssel 2010 is bij TV Oost te zien op vrijdag 28 mei van 20.00 tot 20.55 uur (deel 1) en 21.15 tot 21.50 uur (deel 2). Meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl. Daar is ook alle informatie te vinden over het stemmen voor Miss Overijssel 2010, zoals de stemcodes van de kandidaten.
Wilt u als lid van de pers of fotograaf bij de finale van Miss Overijssel aanwezig zijn? Neem dan a.u.b. vooraf contact op met Roel Zweers, projectcoördinator RTV Oost: 072 – 2 456 413 / 06 – 543 136 11of r.zweers@rtvoost.nl
Bijlage: foto’s finalisten en presentatrices Miss Overijssel 2010 – rechtenvrij te gebruiken
Einde persbericht

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.