nieuws

Zet ‘m op 11-Tour maandag 31 mei van start in Borne

In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost weer door de provincie met de ‘Zet ‘m op 11-Tour’. Vanuit 65 Overijsselse steden en dorpen wordt een dag lang live uitgezonden door Radio en TV Oost. Maandag 31 mei heeft de ‘Zet ‘m op 11-Tour’ haar eerste halteplaats op het Dorsetplein in Borne.
De inwoners worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door vanaf 12.00 uur langs te komen op de RTV Oost locatie en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.
Radio Oost begint al om 07.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden vanuit Borne en elk heel uur een live lokaal journaal. Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ wordt afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 19.20 en 20.20 uur.
Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet 'm op 11 Boodschappenspel’. Heeft u TV Oost op 11 gezet en wilt u meedoen aan het spel? Stuur dan een e-mail naar op11@rtvoost.nl met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
Op www.rtvoost.nl is het volledige schema van de Zet-‘m-op-11-tour te vinden.
(niet voor publicatie)
Plaatselijke media zijn van harte uitgenodigd om 31 mei een kijkje te komen nemen bij de RTV Oost locatie op het Dorsetplein in Borne. U kunt meekijken bij de live uitzendingen of zelf een onderwerp aandragen, wat een prima gelegenheid kan zijn om uw eigen medium onder de aandacht te brengen. Neem voor meer informatie contact op met projectleider Roel Zweers van RTV Oost via 074 – 2 456 413 / 06 – 543 136 11 of r.zweers@rtvoost.nl
Bijlagen: Foto’s Zet ‘m op 11 Tour – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.