nieuws

RTV Oost trekt opnieuw Overijssel in met Zet ‘m Op 11-Tour

Zet 'm op 11!
Zet 'm op 11!
Met ingang van maandag 31 mei trekt RTV Oost voor het tweede achtereenvolgende jaar de provincie in met de Zet ‘m Op 11-Tour. In de maanden juni, juli en augustus worden in totaal 65 Overijsselse plaatsen bezocht. Borne, Kampen, Saasveld, Haarle en Enschede zijn de eerste vijf plaatsen die bezocht worden.
De hele zomer doet RTV Oost vanuit Overijsselse dorpen en steden live verslag van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Radio Oost begint al om 07.50 uur met live bijdragen. De uitzending van TV Oost begint om 12.00 uur, met live beelden en elk heel uur een live lokaal journaal. De inwoners zijn vanaf 12.00 uur van harte welkom op de ‘compound’ van RTV Oost om iets bijzonders te melden, lokaal nieuws te delen of iets anders onder de aandacht te brengen van de rest van Overijssel.
Tijdens de uitzendingen heeft het publiek tevens gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de Zet ‘m Op 11-Tour wordt elke dag afgesloten met een live uitzending van 17.20 tot 18.00 uur, waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt.
Elke dag zijn er fantastische prijzen te winnen in het Zet 'm op 11-spel. Heeft u TV Oost op 11 gezet en wilt u meedoen aan het spel? Stuur dan een e-mail naar op11@rtvoost.nl met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Verder is elke woensdag taxateur Enno de Boer van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig om oude en bijzondere spullen op de juiste waarde te schatten. Op www.rtvoost.nl vindt u meer informatie over de Zet ‘m Op 11-Tour, zoals een kaart met alle plaatsen die de komende maanden worden bezocht. Interessant nieuws of tips voor de Zet ‘m Op 11-Tour kunt u mailen naar www.rtvoost.nl vindt u meer informatie over de Zet ‘m Op 11-Tour, zoals een kaart met alle plaatsen die de komende maanden worden bezocht. Interessant nieuws of tips voor de Zet ‘m Op 11-Tour kunt u mailen naar 11@rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.