nieuws

Het dagboek van Jaap Even!

Jaap Even's dagboek
Jaap Even's dagboek
Het gaat weer gebeuren! Ook dit jaar loopt Jaap Even de Nijmeegse Vierdaagse en net als vorig jaar houdt hij ook deze keer weer een dagboek bij! In het dagboek doet hij verslag van de voorbereidingen en straks natuurlijk van hét evenement op 20 juli.
'Een maand of twee geleden ben ik begonnen met de daadwerkelijke voorbereidingen. Anders en ook minder intensief dan vorig jaar. Toen had ik me immers aangesloten bij het project ViaVierdaagse, speciaal bedoeld voor debutanten. Behalve allerlei tips en adviezen (en begeleiding tijdens de Vierdaagse zelf) hoorde daar ook een trainingsschema bij. Dat kwam erop neer dat ik niet alleen tochten in het weekend moest lopen, maar ook doordeweeks twee keer één tot twee uur aan de wandel moest. Dat laatste heb ik dit jaar laten schieten. Ik beperk me tot wandelingen in het weekend.' ... lees verder!
De belevenissen van Jaap zijn na te lezen in een speciaal weblog op onze website. Dit jaar kan jij ook reageren op zijn verhalen! Heb je leuke tips of zou je met Jaap mee willen lopen? Kijk dan in zijn dagboek en laat een reactie achter. Deze reactiemodule is een proef. Op basis van de resultaten zullen we straks ook bij nieuws- en overige berichten op onze website een reactiemogelijkheid toevoegen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.