Ruime zege bezorgt Genemuiden Topklasse

SC Genemuiden heeft zich overtuigend geplaatst voor de Topklasse. Thuis won de ploeg met 3-0 van ARC en maakte zo de nederlaag uit de heenwedstrijd goed.
In de heenwedstrijd verloor Genemuiden met 1-0. Thuis moest de ploeg dus winnen om nog kans te maken op de promotie naar de Topklasse. Vlak voor rust, kwam de thuisploeg via Berry Halfwerk op voorsprong. Na rust ging Genemuiden op zoek naar de belangrijke tweede treffer. Die kwam er ook via Florencio Cornelia. Toen ARC-verdediger Jordy Zwart rood zag wegens een handsbal, was het verzet gebroken. De gegeven penalty werd benut door aanvoerder Martijn Jansen.
Door de ruime zege mag Genemuiden zich komend seizoen gaan melden in de Topklasse.