Lijsttrekkersdebatten bij TV Oost

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni organiseren RTV Oost en de Twentsche Courant Tubantia publieksdebatten met de lijsttrekkers van de elf grootste partijen. De politici gaan daarbij in gesprek met kiezers uit de regio. Verder geven ze een voorspelling van de verkiezingsuitslag en kiezen ze foto’s voor een denkbeeldig glossy magazine. De debatten zijn te zien in het TV Oost programma ‘In de Wandelgangen’ en op www.rtvoost.nl.

Rita Verdonk, Femke Halsema, Job Cohen, Alexander Pechtold, Mark Rutte, Marianne Thieme, Kees van der Staaij, André Rouvoet, Geert Wilders, Emile Roemer en Jan Peter Balkenende komen naar Enschede om ten huize van TC Tubantia hun standpunten te verduidelijken. Hun bezoeken zijn tot en met dinsdag 8 juni te zien bij TV Oost. Op woensdag 9 juni zal ‘In de Wandelgangen’ de Kamerverkiezingen op de voet volgen, met veel aandacht voor de regionale aspecten van de stembusgang. Op donderdag 10 en vrijdag 11 juni wordt de verkiezingsuitslag besproken met regionale Kamerleden.

 

‘In de Wandelgangen’ is elke werkdag bij TV Oost te zien om 21.15, 22.15 en 23.15 uur.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met redacteur/presentator Hans Bellert - Tel.: 074 – 2 456 456 / E-mail: h.bellert@rtvoost.nl

 

Meer over dit onderwerp:
Persberichten Meer
Deel dit artikel: