nieuws

"Stoch keert niet terug bij FC Twente"

Miroslav Stoch keert komend seizoen niet terug bij FC Twente. De aanvaller was afgelopen seizoen gehuurd van Chelsea en liet een prima indruk achter. Toch acht voorzitter Joop Munsterman een terugkeer van de kleine Slowaak niet realistisch. "Chelsea zal Stoch waarschijnlijk gaan verkopen en zulke bedragen kunnen wij niet betalen."
Als vervanger van Stoch, presenteerde FC Twente dinsdag de Zweed Emir Bajrami. De vleugelspeler komt over van Elfsborg. Daarnaast verwacht Munsterman dat Marco Arnautovic zich gewoon weer meldt bij FC Twente. De aanvaller was afgelopen seizoen verhuurd aan winnaar van de Champions League, Inter Milaan. "Arnautovic heeft gewoon nog een contract bij ons. Er heeft zich op dit moment nog geen club gemeld, dus hij zal zich gewoon weer bij ons moeten melden."
Ook ging de voorzitter nog even in op het mogelijke vertrek van sterkhouders Douglas en Bryan Ruiz. "Ook voor hen, heeft niemand zich nog gemeld. Of dat gaat gebeuren? Ik weet het echt niet. Wij vragen behoorlijke bedragen, dus ik verwacht niet dat er zomaar een club komt."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.