nieuws

Leontien Ladies Ride Zwolle live bij TV Oost

Leontien Ladies Ride
Leontien Ladies Ride
Op zondag 30 mei stappen in Zwolle vijfduizend dames op de fiets voor de vierde editie van Leontien Ladies Ride, de fietstocht voor vrouwen op initiatief van voormalig profwielrenster Leontien van Moorsel. Overijssel is opnieuw één van de startplaatsen van deze tocht, die ook plaatsvindt in Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam.
TV Oost verzorgt op 30 mei van 15.00 tot 17.00 uur een live uitzending met impressies van de rit en de binnenkomst in Zwolle. Om 19.10, 21.10 en 23.10 uur is er een samenvatting te zien van Leontien Ladies Ride Zwolle.
Leontien Ladies Ride is een fietstocht alleen voor vrouwen. Ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets, iedereen kan meedoen. De tocht gaat feestelijk van start op de Melkmarkt in Zwolle, waar Leontien de deelneemsters zal wegschieten. De dames worden vervolgens door het Overijsselse Vechtdal geleid. De tocht voert langs onder meer Zwolle, Dalfsen en Ommen. De deelneemsters kunnen kiezen tussen afstanden van 35 of 65 kilometer en krijgen de hele dag de tijd om de tocht in hun eigen tempo af te leggen. Bij de finish in Zwolle worden ze als winnaars binnengehaald door een echte wielerspeaker. Ter afsluiting zullen in het promodorp op het Rodetorenplein diverse artiesten een optreden verzorgen.
Aanmelden voor Leontien Ladies Ride kan tot kort voor de start via de website www.leontien.nl. Daar is ook alle overige informatie over de tocht te vinden.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.